In de bioscoopzaal
In de bioscoopzaal

Bioscoopreclame is dé manier om jongeren in de regio te bereiken

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Met bioscoopreclame bereikt u primair jongeren van 15 tot 30 jaar en secundair de doelgroep van 30 tot 45 jaar. Met bioscoopreclame trekt u ’s avonds altijd volle zalen. Ook in economisch mindere tijden. Want een bioscoopje pakken is een relatief voordelig avondje uit.

Big is beautiful

In vrijwel iedere grote stad bevinden zich een of meerdere bioscopen. Bioscopen hebben meestal meerdere zalen waar de films worden vertoond. Voordat de hoofdfilm begint worden vaak reclamespots of reclame-dia’s vertoond op het grote doek. Dat heeft grote impact. Bovendien worden de kijkers niet afgeleid en hebben ze dus een en al aandacht voor uw reclameboodschap.

Wij kijken graag of bioscoopreclame interessant voor u is

Bioscopen hebben doorgaans een lokaal of regionaal verzorgingsgebied. Ook hebben films een bepaald kijkersprofiel. Op basis hiervan kunnen we goed inschatten of u met uw reclameboodschap uw doelgroep bereikt en het gewenste resultaat behaalt.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Wij kunnen bioscoopreclame heel voordelig voor u inkopen. Ook nemen we graag de regie in handen als het om de productie van uw reclameboodschap gaat.

In de bioscoopzaalIn de bioscoopzaal

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.