Mupireclame
Mupireclame

Mupi-reclame werpt een mooi licht op uw zaak

Een Mupi is in een losse reclamezuil die is voorzien van een poster met een reclameboodschap die van achteren wordt belicht. Soms zijn de Mupi’s uitgerust met een roulerend systeem dat meerdere posters vertoont. In sommige gevallen zijn het geen losstaande zuilen, maar worden ze tegen de muur of aan een gevel gemonteerd. De Mupi’s zijn vaak te zien in winkelcentra en in de binnensteden van grote en middelgrote plaatsen. Met Mupi-reclame staat uw product, dienst of bedrijf dus vol in de schijnwerpers. En vaak ook nog eens op de plaats van verkoop.

Ook in het donker goed zichtbaar

Mede door het gebruik van de verlichting vallen de Mupi’s goed op en zijn ze dag en nacht goed zichtbaar. Dat maakt Mupi’s tot een bijzonder effectieve manier van adverteren.

Wij kopen uw Mupi-campagne graag voordelig voor u in

Een Mupi-campagne wordt meestal aangeboden in een vaststaande serie voor de periode van een week of een veelvoud daarvan. Verlengen van een campagne kan vaak tegen gereduceerd tarief. Bij drukdeadvertentiekosten.nl kunnen wij uw Mupi-reclamecampagne voor een scherpe prijs voor u inkopen.

Ook helpen wij u graag met het ontwikkelen van de reclamematerialen

Wij beschikken ook over de creatieve mensen om uw reclameboodschap voordelig voor u te ontwikkelen. Van idee tot uitwerking in tekst en vormgeving. En van opmaak tot plaatsing. Als u wilt pakken wij het hele traject voor op. Ook regelen we graag via onze zustersite drukdedrukkosten.nl het benodigde drukwerk voor uw Mupi-reclamecampagne.

MupireclameMupireclame

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.