Banners op websites
Banners op websites

Banners op websites zorgen voor de perfecte klik met uw doelgroep

97% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder heeft toegang tot internet en 94% van deze mensen is afgelopen maand online actief geweest. Kortom, uw doelgroep is online. Met banners kunt u uw doelgroep heel gericht bereiken. Want u kunt ze op elke specifieke site plaatsen. Ook kunt u pakketten afnemen voor een vooraf vastgesteld aantal vertoningen op bijvoorbeeld de 500 meest populaire websites van Nederland. U kunt zelfs per geografisch gebied adverteren, zodat u uw doelgroep effectief kunt bereiken. Ook kunt u de tijdvlakken van de vertoningen bepalen. En mede dankzij het Nederlandse Cookie-beleid kunnen we uw doelgroep specifieker benaderen.

Wij kunnen uw online campagne voordelig voor u inkopen

Graag kienen we voor u uit wat de meest effectieve en voordelige manier is om uw doelgroep te bereiken. Bovendien helpen we u graag bij de ontwikkeling van uw banner-campagne. Van idee tot en met de vormgeving en plaatsing ervan. Zodat er een optimale klik ontstaat met uw doelgroep.

Banners op websitesBanners op websites

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.