Gevelreclame
Gevelreclame

Gevelreclame is het uithangbord van uw bedrijf en u kunt het eindeloos gratis laten hangen

Uw gevel kan een perfect reclameobject worden voor uw bedrijf. En het mooie is: u hoeft maar één keer in gevelreclame te investeren. Daarna kunt u er tot in de lengte van jaren gratis uw bedrijf mee promoten. Belangrijk is natuurlijk wel dat u het op een professionele manier laat ontwikkelen en uitvoeren. Dan valt u op met uw gevelreclame en geeft u het visitekaartje af van uw bedrijf in de directe omgeving.

Gevelreclame geeft uw bedrijf een geweldige uitstraling

Bij gevelreclame kunt u denken aan een lichtbak of neonverlichting. Maar bijvoorbeeld ook aan een Bisonyldoek dat door middel van een buizenframe gemonteerd wordt aan de gevel van uw bedrijfspand. Zo’n Bisonyldoek is relatief goedkoop en kan gemakkelijk gewisseld worden. Daardoor leent het zich bij uitstek om verschillende acties mee te communiceren. Met Bisonyldoek bent u altijd up to date.

Wij zorgen graag dat uw bedrijf gezien wordt in de buurt

Wilt u gevelreclame laten maken die perfect past bij uw bedrijf? Wij kunnen het voordelig en van A tot Z voor u regelen. Van idee tot ontwerp en van uitvoering tot montage. Wij zorgen er door middel van gevelreclame voor dat u naam maakt met uw bedrijf.

GevelreclameGevelreclame

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.