Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Drukdeverspreidkosten.nl is (zoals drukdeadvertentiekosten.nl en drukdedrukkosten.nl) een label van MKBmedia, HET full-service mediabureau. Wij zijn inkopers van media, drukwerk en folderverspreiding. Zie ons als groothandel.

Bij de groothandel bent u goedkoper uit

Wij kopen de volgende zaken in voor onze klanten:

● folderverspreiding

● drukwerk

● advertentieruimte

Dat inkopen doen we inmiddels voor honderden klanten. Hierdoor kennen wij de markt als onze broekzak en weten we wat de prijzen (horen te) zijn. Wij kunnen mede dankzij ons inkoopvolume kortingen bedingen bij onze leveranciers die u als eindgebruiker meestal niet krijgt. Ons laten inkopen is dus vrijwel altijd goedkoper dan zelf inkopen.

U bent bij ons verzekerd van een onafhankelijk advies

Wij hebben de pet niet op van een enkele drukker, verspreider of uitgever die zelf natuurlijk altijd zal zeggen dat u bij hem moet zijn. Als volledig onafhankelijk adviseur kijken we gewoon welke aanbieder u het beste aanbod doet.

Effectief folders verspreiden of adverteren

De promotie van uw bedrijf moet effect hebben. Er zijn heel erg veel valkuilen. U kunt echt een vermogen uitgeven aan volstrekt zinloos adverteren of verspreiden. Het is onze taak om u voor deze valkuilen te behoeden. Wij willen namelijk dat de promotie van uw product, dienst of bedrijf een groot succes wordt. Want dan blijft u vast en zeker klant bij ons.

Wij besparen u tijd en geld

Bij de drukdekosten.nl besparen wij u veel geld. Niet alleen omdat wij zorgen dat u de scherpste prijzen uit de markt betaalt voor uw drukwerk, folderverspreiding en advertentieruimte. Maar ook omdat we alleen daar adverteren en verspreiden waar het ook echt het beoogde resultaat zal opleveren. En wat minstens zo belangrijk is: we besparen u tijd. U hoeft geen contact meer te onderhouden met allerlei verschillende aanbieders van advertentieruimte, drukkers en verspreiders. Aanbieders die u allemaal ‘overspoelen’ met mail, telefoongesprekken en “speciale aanbiedingen”. U heeft nog maar 1 vaste contactpersoon die alles afvangt voor u en die alles voor u regelt. U hoeft niet langer advertenties door te sturen naar 5 uitgevers. Eén mailtje naar ons en het is geregeld. Aan het eind van de maand krijgt u vervolgens 1 duidelijk gespecificeerde factuur met daarop alles wat u die maand heeft gedaan via ons. Kortom, 1 factuur in de boekhouding in plaats van een woud aan rekeningen. En in plaats van tientallen betalingen hoeft u maar 1 betaling te doen. Tel uit uw (tijd)winst!

Laat het besparen beginnen

Neem contact met ons op en wij stellen ons graag nader aan u voor. Dat kan bij u op de zaak of bij ons op kantoor of anders per telefoon of mail.

Met vriendelijke groet namens MKBmedia,

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

 

Wie zijn wij?Wie zijn wij?

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.