LEDschermen
LEDschermen

Met Led-schermen bent u als adverteerder opvallend in beeld

Led-schermen zorgen ervoor, dat uw reclameboodschap ook ’s avonds glashelder overkomt. Led-schermen trekken de aandacht als een magneet naar zich toe. Ze staan tegenwoordig echt overal en in alle vormen en maten. Met Led kunt u adverteren van klein tot (heel erg) groot.

Led-schermen zijn blikvangers

Langs de grote weg, in het winkelcentrum, in de bioscoop of parkeergarage… ze staan overal. Het oppervlak varieert van een enkele tot een heleboel vierkante meters. Het kan niet groot genoeg. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met Led-schermen kunt u à la minute inspelen op de actualiteit

Een groot voordeel van de Led-schermen is dat ze op afstand kunnen worden bediend en u dus à la minute uw boodschap kunt veranderen. Daardoor kunt u als adverteerder perfect inhaken op actualiteiten. Denk bijvoorbeeld aan winst van een nationaal elftal, het aanhoudend mooie of slechte weer, een evenement… u bent altijd up to date.

U kunt Led op maat inkopen

De kleine schermen worden meestal als serie verkocht voor een periode van een week of een veelvoud daarvan. De grotere schermen kunnen vrijwel altijd per stuk worden gereserveerd voor nagenoeg iedere periode.

Wij schermen met aantrekkelijke kortingen

Bij drukdeadvertiekosten.nl weten wij wat er op Led-schermgebied te koop is. Wij kennen de markt en weten wat de prijzen (horen te) zijn. Bovendien kunnen wij door onze ervaring en ons inkoopvolume kortingen bedingen die u als eindgebruiker normaalgesproken niet krijgt. Daarnaast helpen we u graag om uw Led-schermcampagne voordelig te ontwikkelen. Van concept tot vormgeving. En van uitwerking tot realisatie.  

LEDschermenLEDschermen

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.