Hotelreclame
Hotelreclame

Met Hotelreclame brengt u gasten op het lumineuze idee om hun tijd en geld aan uw product of dienst te besteden

Dagelijks verblijven er tienduizenden mensen in Nederlandse hotels. Deze hotelgasten komen meestal niet uit de buurt en kennen de weg niet in de voor hen vreemde stad. Of het nu zakelijke of particuliere gasten zijn, vaak hebben ze veel tijd en geld te besteden. Met Hotelreclame kunt u ze makkelijk verleiden voor uw product, dienst of bedrijf te kiezen. De gasten zijn op zoek naar terrassen, cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden, winkelmogelijkheden, bezienswaardigheden, evenementen en naar de meest uiteenlopende producten, diensten en bedrijven.

Er zijn heel veel mogelijkheden om te adverteren in een hotel

Om te beginnen kunt u adverteren op het televisiekanaal van het hotel, dat lokale informatie bevat. U kunt adverteren op de stadsplattegrond die de hotelgast bij het inchecken krijgt of in de informatiemap. Verder kunt u zorgen dat uw folder bij de receptie ligt of bijvoorbeeld reclame maken op de bierviltjes in de hotelbar.

Wij regelen het graag voor u

Wij kunnen uw Hotelreclame voordelig voor u inkopen. Bovendien ontwikkelen wij graag de reclame-uiting voor het reclamemedium dat u voor ogen heeft. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij helpen u graag!

HotelreclameHotelreclame

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.