Radio landelijk
Radio landelijk

Met landelijke radio verwerft u voordelig nationale bekendheid met uw product, dienst of bedrijf

Radio is hét medium om snel en voordelig aan uw naamsbekendheid te werken. Daarnaast is radio bij uitstek geschikt om acties wereldkundig te maken. Met radio kunt u feilloos uw doelgroep bereiken Nederland telt vijf landelijke publieke radiozenders en daarbij een aantal landelijke commerciële radiozenders. Zenders en programma’s worden vaak beluisterd door bepaalde groepen van de bevolking. Denk hierbij aan mensen in een bepaalde leeftijdscategorie of mensen met dezelfde interesses. Luisteraars zijn vaak trouw en luisteren dagelijks naar dezelfde zenders en programma’s. Bij de boodschap die u wilt overbrengen, kunnen we dus een programma of zender zoeken die daar het beste bij past.

Wij kopen uw radioreclame in voor een spotprijs

Graag bedingen wij een mooie korting voor u bij de inkoop van uw landelijke radiocampagne. Daarnaast kunnen we een radiospot voor u produceren die perfect op uw doelgroep is afgestemd.

 

Radio landelijkRadio landelijk

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.