Abrireclame
Abrireclame

Met Abri-reclame trekt u alle Aandacht

In het hele land staan tram- en bushaltes. Vaak zijn dit glazen huisjes met één of twee advertentievlakken. Dagelijks wachten mensen in zo’n huisje op de tram of bus en staan ze letterlijk stil bij de reclame-uitingen. Iedere paar minuten stopt er een tram of bus met enige tientallen kijkers. En er rijden en lopen constant mensen voorbij. Tel daarbij op dat de abri’s ’s avonds verlicht zijn en uw uiting staat dag en nacht in de schijnwerpers. Kortom, met een abri krijgt uw uiting heel veel exposure.

Wat kost een rondje abri’s?

Campagnes bestaan vaak uit een serie vaststaande vlakken in een bepaald gebied. Abri-campagnes worden per week geboekt. Verlengen kan bijna altijd tegen gereduceerd tarief. Prijzen beginnen bij enkele honderden euro’s voor een kleine lokale campagne.

Een abri-campagne met stopping-power

Wij kunnen uw abri-campagne scherp voor u inkopen. Daarnaast kunnen we zowel in tekst als in vormgeving een opvallende uiting voor u ontwikkelen met de gewenste ‘stopping-power’. En ‘last but not least’ drukken we ook graag de drukkosten voor u bij de productie van de posters.

AbrireclameAbrireclame

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.