Stadionreclame
Stadionreclame

Via stadionreclame kunt u met uw commerciële boodschap miljoenen mensen bereiken

Stadions zijn geweldige publiekstrekkers. Denk maar aan belangrijke voetbalwedstrijden, popconcerten of atletiekevenementen. Soms is er sprake van een uitverkocht huis en zitten er miljoenen mensen voor de buis. Reken dus maar dat uw reclameboodschap gezien wordt.

De mogelijkheden om te adverteren zijn eindeloos

Nederland telt enige tientallen grote stadions. Daarbij gaat het al lang niet meer alleen om borden langs het veld. U kunt uw boodschap op de boarding en op het veld projecteren en via Led-schermen adverteren. Het uitzenden van ingesproken reclameboodschappen en televisiespots tijdens de wedstrijd of het evenement behoort eveneens tot de mogelijkheden. U kunt adverteren door middel van posterframes, folderbakken, Mupi’s en lichtbakken. Zelfs de entreekaartjes kunt u van uw reclameboodschap voorzien.

Wij bezorgen u graag een uitverkocht huis

Niet alleen kunnen wij al deze reclamedragers heel voordelig voor u inkopen. Wij kunnen ook van uw reclameboodschap een publiekstrekker maken. Graag helpen wij u bij de ontwikkeling van het concept en de uitwerking. Zodat u hele goede zaken kunt doen en van een mooie winst verzekerd bent.

StadionreclameStadionreclame

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.