Vakbladen / Doelgroepmagazines
Vakbladen / Doelgroepmagazines

Met tijdschriften kunt u een miljoenenpubliek bereiken

Papier is springlevend. Met tijdschriften kunt u miljoenen mensen bereiken. De oplage van de afzonderlijke titels is vaak al heel hoog. Maar het aantal lezers is een veelvoud daarvan. Ga maar na. Vaak wordt een tijdschrift door alle gezinsleden gelezen. En dan liggen de tijdschriften ook nog eens een maand lang op plaatsen waar veel mensen komen: bij wachtkamers van ziekenhuizen tot dokterspraktijken, op leestafels bij horecagelegenheden en bedrijven, noem maar op. Uw reclameboodschap krijgt dus een geweldige exposure. Adverteren in tijdschriften is dan ook nog steeds een van de meest ingezette en succesvolle manieren van adverteren.

Om te beginnen bepalen we graag samen met u uw doel en doelgroep

Na het bepalen van uw doelgroep bepalen we welke tijdschriften daar het beste bij aansluiten. Hoe algemener uw boodschap hoe breder het te kiezen magazine of tijdschrift. En wat is uw doel? Wilt u uw naamsbekendheid vergroten, meer omzet realiseren of een nieuw product onder de aandacht brengen? Al deze zaken zijn belangrijk om het juiste tijdschrift te selecteren. Onze media-adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u om tot de juiste match te komen tussen boodschap en magazine.

Wij kunnen uw tijdschriftencampagne voordelig voor u inkopen

Bij drukdeadvertiekosten.nl weten wij wat er op het gebied van tijdschriften te koop is. Wij kennen de tijdschriftenmarkt als onze broekzak en weten wat de prijzen (horen te) zijn. Bovendien kunnen wij door onze ervaring en ons inkoopvolume kortingen bedingen die u als eindgebruiker normaalgesproken niet krijgt.

Doorplaatsen tegen gereduceerd tarief

Vaak kunnen advertenties tegen gereduceerd tarief worden doorgeplaatst naar andere tijdschriften van dezelfde of samenwerkende uitgevers.

Ook de tijdschriftenadvertentie kunnen we voordelig voor u ontwikkelen

Wij kunnen niet alleen de advertentieruimte voordelig voor u inkopen. Ook helpen we u graag met het ontwikkelen van uw advertentie. Van idee tot tekst en vormgeving. Wij zorgen voor een impactvolle advertentie die scoort bij uw doelgroep.

Vakbladen / DoelgroepmagazinesVakbladen / Doelgroepmagazines

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.