Driehoeksborden
Driehoeksborden

Driehoeksborden en tweezijdige posterframes: in de ene stad mag u ze wel en in de andere stad mag u ze niet als reclamemedium inzetten

Officieel heten ze Duo-Signs en Triple-Signs, de twee- en driezijdige reclame-frames waar A0 posters in worden geplaatst. U vindt ze in heel Nederland. Meestal worden ze op ooghoogte aan een lantaarnpaal bevestigd en voorzien van allerlei boodschappen. Vaak worden de borden ingezet om culturele evenementen te promoten. In sommige steden is dat ook de enige bestemming. In een groot aantal steden mag u deze zogenaamde driehoeksborden echter wel als reclamemedium inzetten en kunnen we gewoon uw campagne inkopen.

Campagnes worden meestal als een vaststaande serie ingekocht

Vaak gaat het bij Duo-Signs om series van 20 borden (dus 40 vlakken) en bij Triple-Signs om series van 25 borden (dus 75 vlakken). Vrijwel altijd moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente waar de borden worden geplaatst.

De kosten van campagnes lopen erg uiteen

Prijzen beginnen bij enkele honderden euro’s. Daarnaast rekent de ene gemeente enkele tientjes voor een vergunning van een week, terwijl een andere gemeente daarvoor vele honderden euro’s kan rekenen. Een campagne heeft meestal een looptijd van een week of een veelvoud daarvan. De posters langer laten hangen kan doorgaans tegen een gereduceerd tarief.

De inkoop kunt u gerust op ons bord leggen

Wij hebben veel ervaring met het inkopen van driehoeksborden en tweezijdige posterframes. Daardoor weten wij wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. U kunt het scherp inkopen van uw campagne dus met een gerust hart aan ons overlaten. Daarnaast kunnen we zowel in tekst als in beeld een opvallende uiting voor u ontwikkelen. Ook kunnen wij het drukwerk voordelig voor u leveren via onze zustersite drukdedrukkosten.nl (logo) doorverwijzen..

DriehoeksbordenDriehoeksborden

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl

 

Kijk ook eens op onze zustersites:
drukdedrukkosten.nl en drukdeverspreidkosten.nl.
Ook op die terreinen bedingen we de meest gunstige voorwaarden en laagste prijzen voor u.